groep 3/4 Marie-José & Rik

Groep 3-4

We zijn alweer een heel aantal weken verder in het nieuwe schooljaar. De kinderen en de juffen zijn inmiddels helemaal gewend in ons mooie nieuwe gebouw.
Ook buiten zijn mooie klimtoestellen gekomen en als het echt helemaal klaar is zal het prachtig zijn.
Wij zijn gestart met 9 kinderen en na de herfstvakantie komt er een nieuw jongetje bij.
Ons IPC thema was erg leuk : hoe leren en hoe spelen wij?
Veel geleerd over ons brein en samen spelen en werken.
Groep 3 leert natuurlijk veel nieuwe letters en groep 4 is vooral bezig met steeds sneller en beter te lezen. Het lukt ons allemaal heel goed. Wij werken hard maar er is ook tijd voor spel en samenwerken.
Na de herfstvakantie starten we het IPC thema : wat draag jij? dat gaat over kleding en zijn wie je wilt zijn.
5 november is er een modeshow door de kinderen voor de ouders. Jullie zijn van harte welkom.
Iedereen een fijne vakantie gewenst.
Niki en Marie-José