Groep 6/7 Marije Elles

18-10-2021
De school heeft nu de beschikking over een keuken. De oven moest natuurlijk uitgeprobeerd worden, een mooie gelegenheid om samen koekjes en appelflappen te bakken. Het was genieten voor iedereen, het bakken, maar ook het opeten.

Daarnaast besteden we de komende tijd aandacht aan het aanleren van nieuwe gezelschapsspellen en het spelen ervan. Het is mooi om te zien hoe de kinderen de tijd nemen om de regels aan elkaar uit te leggen en genieten van het spelen samen.
Klik hier voor fotoalbum.

30-09-2021
Eindelijk is het dan zover. Op schoolreis naar Toverland. We hebben met zijn allen genoten van de busreis, de attracties en het samen zijn. Klik hier voor fotoalbum

23-09-2021
Afgelopen weken hebben we een fijne start gemaakt. We hebben veel activiteiten gedaan om elkaar beter te leren kennen en om samen een team te worden.

Daarnaast hebben we ook diverse knutselactiviteiten gedaan. Hieronder het resultaat van de boekenmonsters, waar de kinderen super trots op zijn.